Kosten en vergoeding

De kosten voor een haptotherapie behandeling zijn €85 per consult. Een consult duurt ongeveer één uur. Na de behandeling krijgt u de rekening per mail toegestuurd, waarna u deze kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Het hangt van uw zorgverzekeraar en het zorgverzekeringspakket af wat de vergoeding van de zorgverzekeraar is. Gaarne verzoek ik u de rekening per ommegaande te voldoen.

Mocht u door fysieke problemen niet in de praktijk kunnen komen, dan kan de behandeling ook aan huis plaatsvinden. In verband met de reistijd zijn de kosten hiervoor €100 per consult.

De kosten voor een consult haptotherapeutische relatietherapie zijn €102,85. Dit is inclusief 21% BTW. Ook dit consult duurt ongeveer één uur.

De vereniging van haptotherapeuten (VVH) heeft een lijst samengesteld met een overzicht van de vergoeding door de verschillende zorgverzekeraars. Deze kunt u raadplegen door het VVH-logo aan te klikken.

Indien u verhinderd bent om op de geplande tijd te komen, vraag ik u vriendelijk deze afspraak ten minste 24 uur van te voren af te zeggen. Anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.