Routebeschrijving

De praktijk is zowel met de fiets en de auto, als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

De praktijk zit aan het Noorderplein op nummer 7 in Deventer.

Reist u met de:

  • Voor de routebeschrijving kunt u gebruik maken van de kaart met routeplanner. U kunt uw fiets voor de praktijk parkeren.
  • Voor de routebeschrijving kunt u gebruik maken van de kaart met routeplanner. In de directe omgeving van de praktijk is het betaald parkeren. Langs de Ossenweerdstraat kunt u gratis parkeren. De eerste vier parkeerplaatsen zijn betaald parkeren. Alle daarop volgende plaatsen, in de richting van de IJssel, zijn gratis parkeren.
  • U stapt uit op station Deventer CS. U verlaat het station aan de voorzijde (centrum) en slaat rechtsaf, u passeert daarbij het busstation. Daarna loopt u rechtdoor tot u rechtsaf onder het spoor door kunt lopen. Sla meteen daarna linksaf de Rijsterborgherweg op. Loop deze straat door tot u bij een rotonde komt. Deze rotonde is het Noorderplein. De praktijk bevindt zich op nummer 7. Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station. Of u neemt de bus.
  • Bus Keolis RRReis 3 vertrekt vanaf station Deventer in de richting Platvoet. Deze stopt bij de bushalte Rijsterborgherweg. Loop deze Rijsterborgerweg af, met het spoor aan uw linkerkant, tot u op een rotonde komt. Deze rotonde is het Noorderplein. De praktijk bevindt zich op nummer 7.